Renovatie dijkwoning Muiden.

Ontwerp en renovatie van een moderne dijkwoning in Muiden door architect Maxim Winkelaar uit Amsterdam.

Wij zijn geselecteerd voor het maken van een ontwerp van een grondige renovatie van een dijkwoning te Muiden. De woning is in de jaren ’70 gebouwd en is zeer gedateerd. Ons ontwerp is een totale metamorfose naar een moderne en energiezuinige woning.

De gevel wordt aan de buitenzijde geïsoleerd en er komt een compleet nieuw geïsoleerd dak op. De entree wordt benadrukt door een zogenaamde ‘vijfde gevel’ die prominent door het dak heen steekt.

Het interieur krijgt een vide over drie verdiepingen met een modern en open trappenhuis. De eerste verdieping krijgt in zijn geheel een loft-achtige woonverdieping zodat er ver over de dijk heen gekeken kan worden.

Ontwerp en renovatie van een moderne dijkwoning in Muiden door architect Maxim Winkelaar uit Amsterdam.