Villa Vinkeveen 3 bijna gereed.

Nieuwbouw Villa Vinkeveen in wit klassieke architectuurstijl met binnen en buiten zwembad.

Locatie
Op een prachtig gelegen perceel van bijna 10000 m2 gelegen aan de Baambrugse zuwe in Vinkeveen ligt deze nieuw gerealiseerde woning. Het perceel is zeer breed waardoor het met de lange zijde aan het water van de Vinkeveense plassen ligt.  Het ontwerp in klassiek moderne stijl is enerzijds gebaseerd op symmetrie en anderzijds op zichtlijnen. Zichtlijnen zowel binnen de woning als  op en naar het water toe.

Er is een zogenaamd omgekeerd woonconcept toegepast. De woonkeuken hebben wij op de begane grond geplaatst met toegang tot het zwembad en de tuin. De zitkamer hebben wij op de eerste verdieping gepositioneerd zodat vanaf hier vrij uitzicht is over de Vinkeveense plassen.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Nieuwbouw Villa Vinkeveen in wit klassieke architectuurstijl met binnen en buiten zwembad.
Nieuwbouw Villa Vinkeveen in wit klassieke architectuurstijl met binnen en buiten zwembad.