Nieuwbouw villa Curaçao.

Maxim Winkelaar ontwerpt nieuwbouw woning op curacao.

Locatie
Nadat we eerder een moderne villa op Aruba hebben gerealiseerd zijn we nu geselecteerd voor een nieuw project op Curaçao! Op een ruim kavel in Cas Abou ten noorden van de hoofdstad Willemstad is een ontwerp gemaakt voor een vrijstaand woonhuis. Curaçao is een eiland gelegen in het Caraïbisch gebied. De bouwkavel ligt in een villawijk nabij een van de mooiste stranden van het eiland.

Het stuk grond is zorgvuldig ingemeten met een hoogtekaart. De woning bevindt zich bergopwaarts van de weg waardoor wij een platvorm gaan bouwen waarop huis en infinity pool worden gebouwd. Hierdoor ontstaat er meteen een fantastisch panoramisch uitzicht over strand en zee.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Maxim Winkelaar ontwerpt nieuwbouw woning op curacao.
Maxim Winkelaar ontwerpt nieuwbouw woning op curacao.