Nieuwbouw villa Vinkeveen 3.

Bouw villa vinkeveen vordert,

De bouw van de vrijstaande nieuwbouwwoning gelegen in de nieuwbouwwijk Vinkeveld van Vinkeveen vordert. De palen zijn geslagen, de begane grondvloer en de wanden zijn inmiddels gerealiseerd. Over enkele weken wordt het hoogste punt al gevierd!

De woning ligt op een bijzonder perceel omringd door water. De kavel heeft een driehoekige vorm met eigen toegangsbrug. De woning is in een jaren ’30 stijl ontworpen maar bevat veel moderne elementen.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

De woning heeft twee indrukwekkende vides. De vide bij de entree, waarbij een geheel open trappenhuis met grote glaspartij veel natuurlijk licht binnenlaat. En een vide in het hart van de leefruimte waar de eettafel gepositioneerd is. De grote glazen gevel biedt naast veel licht ook prachtig uitzicht over de landerijen. De woning bevat verder drie slaapkamers, een aparte studie en drie badkamers. Duurzame aspecten Naast hoogwaardige isolatie toepassingen wordt de woning voorzien van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. De dakoverstekken aan de achterzijde van de woning werken als luifel in de zomertijd wanneer de zon hoog staat.
De woning heeft twee indrukwekkende vides. De vide bij de entree, waarbij een geheel open trappenhuis met grote glaspartij veel natuurlijk licht binnenlaat. En een vide in het hart van de leefruimte waar de eettafel gepositioneerd is. De grote glazen gevel biedt naast veel licht ook prachtig uitzicht over de landerijen. De woning bevat verder drie slaapkamers, een aparte studie en drie badkamers. Duurzame aspecten Naast hoogwaardige isolatie toepassingen wordt de woning voorzien van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. De dakoverstekken aan de achterzijde van de woning werken als luifel in de zomertijd wanneer de zon hoog staat.