Nieuwbouw Villa Vinkeveen 2 opgeleverd.

Moderne jaren 30 nieuwbouw woning in Vinkeveen door architect Maxim Winkelaar

Op een prachtig en bijzonder hoekperceel omringd door water is deze vrijstaande villa ontworpen in de nieuwe woonwijk Vinkeveld te Vinkeveen. De kavel heeft een driehoekig perceel met eigen toegangsbrug. De wens van de opdrachtgever was een jaren ’30 woning maar wel met moderne kenmerken.

De voorzijde van de woning suggereert een typische jaren ’30 woning met een gecentreerde entree en een luifel. Subtiele kenmerken als een volledige glazen hoekraam en een dubbel hoge glazen pui in de achtergevel verklappen dat deze woning geen traditionele jaren ’30 woning is.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Moderne jaren 30 nieuwbouw woning in Vinkeveen door architect Maxim Winkelaar
Moderne jaren 30 nieuwbouw woning in Vinkeveen door architect Maxim Winkelaar