Maxim Winkelaar Architects

Ons werk is gepubliceerd in diverse kranten, tijdschriften en boeken. Hebben wij op verschillende plekken in Europa lezingen gegeven en zijn verschenen op televisie.

Media

Het werk van Maxim Winkelaar Architects is gepubliceerd in diverse kranten, tijdschriften en boeken over de hele wereld. Hieronder treft u een selectie aan van de publicaties. Naast verschillende publicaties heeft architect Maxim Winkelaar ook lezingen gegeven in Nederland, Duitsland, Noorwegen en Engeland. Hoogtepunten zijn o.a. de lezingen voor de BNA Gebouw van het jaar Awards, de EcoBuild beurs, werelds grootste evenement for Sustainable Design in Londen, Engeland en een interview voor het Duitse televisie ZDF over de geschiedenis van het wonen op het water in Nederland en legde hij het futuristische concept Watergaten® uit. Daarnaast is Maxim Winkelaar één van de deelnemende architecten van het tv-programma ‘De Perfecte Verbouwing’ op RTL4.

Goede doelen

Maxim Winkelaar Architect steunt ook goede doelen. Graag helpen wij de maatschappij met onze kennis en expertise. Goede doelen waar wij ons voor inzetten zijn:

Vereniging Hendrick de Keyser
Een vereniging tot behoud van architectonisch en historisch waardevolle huizen in Nederland.
Ga hier naar de website van Vereniging Hendrick de Keyser.

Stichting Raguel
Stichting Raguel ondersteunt jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking die zich niet geheel zelfstandig kunnen redden.
Ga hier naar de website van Stichting Raguel.

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve
Kinderboerderij “De Vechtse Hoeve” in Maarssen bestaat sinds 1989 en heeft zich in die periode een niet weg te denken plaats binnen de Maarssense gemeenschap verworven.
Ga hier naar de website van Kinderboerderij de Vechtse Hoeve.

Neem contact op voor meer informatie over het publiceren van onze projecten.

Contact