Renovatie Villa Hilversum 1.

Renovatie van villa in Trompenberg Hilversum door architectenbureau Maxim Winkelaar.

Locatie
Op een ruim gelegen perceel in de bosrijke villawijk Trompenberg te Hilversum staat een vervallen vrijstaande woonhuis.  De bestaande bungalow dateert uit de jaren ’50 en heeft sinds de bouwtijd geen onderhoud meer gehad. De woning wordt rigoureus verbouwd waarbij het dak wordt verhoogd zodat er een extra woonlaag ontstaat.

De voorzijde krijgt een geheel in hout opgetrokken ‘vijfde gevel’ om de entree meer te benadrukken. Aan de achterzijde wordt een veranda in een L-vorm aan de woning toegevoegd. Daarnaast wordt de woning geheel verduurzaamd.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Renovatie van villa in Trompenberg Hilversum door architectenbureau Maxim Winkelaar.