Nieuw project: Nieuwbouw orangerie Baarn.

Ontwerp voor nieuwbouw orangerie van landgoed met zwembad

Locatie
Voor een landgoed in omgeving Baarn (‘t Gooi) hebben wij een ontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen orangerie. Het exterieur van de orangerie is bijpassend bij de reeds bestaande gebouwen op het landgoed. Een repeterend onderdeel op de diverse gebouwen zijn gekleurde bakstenen in een vorm van een kruis. Dit principe is teruggebracht maar dan van glas in de zijgevel van de orangerie.

De orangerie wordt gebruikt als wellnessruimte. Er wordt een binnen zwembad van maar liefst 20 meter gebouwd met aansluitend een kleed- en wasruimte. In de kelderruimte bevindt zich oa. een gym,  Turks stoombad en diverse sauna’s.

Oplevering 2022.

Nieuwbouw orangerie
Indoor zwembad ontwerp maxim winkelaar
Ontwerp orangerie van landgoed