Maxim Winkelaar ontwerpt nieuwbouw woning op curacao.

Villa Curaçao

Locatie
Op een ruim kavel in Cas Abou ten noorden van de hoofdstad Willemstad is een ontwerp gemaakt voor een vrijstaand woonhuis. Curacao is een eiland gelegen in het Caraïbisch gebied. De bouwkavel ligt in een villawijk nabij een van de mooiste stranden van het eiland.

Het stuk grond is zorgvuldig ingemeten met een hoogtekaart. De woning bevindt zich bergopwaarts van de weg waardoor wij een platvorm gaan bouwen waarop huis en infinity pool worden gebouwd. Hierdoor ontstaat er meteen een fantastisch panoramisch uitzicht over strand en zee.

De woning zelf is 160 m2 groot en bevat vier slaapkamer met elk een eigen ensuite badkamer en kastenwand. Een grote living met woonkamer en keuken in het hart van de woning. De woonkamer en living is gecombineerd met een grote veranda met buitenkeuken. Door het grote deck ontstaat er een royaal zonneterras en een palappa. Onder het betonnen platvorm is ruimte voor een garage en installaties.

Maxim Winkelaar ontwerpt nieuwbouw woning op curacao.
Maxim Winkelaar ontwerpt nieuwbouw woning op curacao.
Locatie Op een ruim kavel in Cas Abou ten noorden van de hoofdstad Willemstad is een ontwerp gemaakt voor een vrijstaand woonhuis. Curacao is een eiland gelegen in het Caraïbisch gebied. De bouwkavel ligt in een villawijk nabij een van de mooiste stranden van het eiland. Het stuk grond is zorgvuldig ingemeten met een hoogtekaart. De woning bevindt zich bergopwaarts van de weg waardoor wij een platvorm gaan bouwen waarop huis en infinity pool worden gebouwd. Hierdoor ontstaat er meteen een fantastisch panoramisch uitzicht over strand en zee. De woning zelf is 160 m2 groot en bevat vier slaapkamer met elk een eigen ensuite badkamer en kastenwand. Een grote living met woonkamer en keuken in het hart van de woning. De woonkamer en living is gecombineerd met een grote veranda met buitenkeuken. Door het grote deck ontstaat er een royaal zonneterras en een palappa. Onder het betonnen platvorm is ruimte voor een garage en installaties.
Geinspireerd?

Ontdek samen met ons uw mogelijkheden.

Maak een afspraak