Villa Vinkeveen 6

Locatie
Op een prachtig gelegen perceel van bijna 6000 m2 gelegen aan de Baambrugse zuwe in Vinkeveen komt deze exceptionele moderne villa te liggen. Het perceel is zeer breed waardoor het met de lange zijde aan het water van de Vinkeveense plassen ligt en is bereikbaar door middel van diverse toegangsbruggen. De villa heeft een 80 meter lange waterkant direct aan het water.

Het woonoppervlakte van deze woning is bijna 1200 m2. De opdrachtgever heeft een lange tijd in de Verenigde Staten gewoond en wilde deze LA en Miami-invloed terug vinden in de woning. Dit voorontwerp bevat onder andere drie zwembaden; een L-vormig zwembad in de tuin met zitkuil, een ondiep zwembad op het terras van de eerste verdieping en een ondiep zwembad met glazen bodem op het dakterras. Een eigen waterval van het zwembad van de eerste verdieping naar de begane grond maakt het waterfestijn compleet.

Entertainment villa
De opdrachtgever wilde naast een moderne luxe – buitenlandse uitstraling – villa ook graag een plek hebben dat gericht is op ontspanning en entertainment.  Los van de drie zwembaden is de gehele woning onderkelderd. In kelder is ruimte voor 10 auto’s, een bioscoopruimte, wellness, club met bowlingbaan. In de tuin komt een paviljoen dat als gym gebruikt zal worden en een boothuis.

Op de begane grond is de grote leefkeuken, ‘zomer’ woonkamer en een gasten verblijf. Op de verdieping is de ‘winter’ woonkamer en verschillende slaapvertrekken, allen met eigen badkamer en walk-in-closet. Het platte dak kan worden bereikt met de trap of lift, waar een buitenkeuken, zwembad en grote loungeset te vinden is.

De gevels bestaan uit natuursteen, nero marmer en verticale houten delen.

Geinspireerd?

Ontdek samen met ons uw mogelijkheden.

Maak een afspraak