Nieuwbouw villa Haarzicht opgeleverd.

Nieuwbouwvilla Haarzicht door architect Maxim Winkelaar

Locatie
Gelegen op een ruim hoekperceel in de nieuwbouwwijk Haarzicht te Utrecht is deze nieuwe vrijstaande woonhuis gerealiseerd. Het perceel is direct gelegen naast landgoed Haarzuilens. Deze villa heeft een landelijke uitstraling, een vleugje jaren ’30 met een moderne touch.

Aan de zijkant van de woning bevindt zich de garage en aan de achterzijde van de woning is een veranda grenzend aan de keuken en zwembad. In de woonkamer is een vide van bijna 6 meter hoog! De glazen hoek die aan de achtergevel ontstaat geeft de woning veel licht en uitzicht over de typisch Hollandse landerijen. De woning is geheel energiezuinig en volgens de BENG normen gerealiseerd.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Moderne rietgedekte villa in Utrecht door architect Maxim Winkelaar.