Tweede seizoen De Perfecte Verbouwing.

De_perfecte_verbouwing_liggend

De Perfecte Verbouwing
In het tweede seizoen van het goed bekeken programma op RTL 4 ‘De Perfecte Verbouwing’ krijgen deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien in virtual reality. Dankzij VR worden ze geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Niet één maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Wiens ontwerpt wint? En, nog belangrijker, hoe mooi en ‘perfect’ wordt de verbouwing?

De presentatie is in handen van niemand anders dan Nicolette Kluijver (bovenstaande foto). In De Perfecte Verbouwing worden huizen door middel van virtual reality omgetoverd tot ware paleisjes. Wekelijks gaan per toerbeurt twee van de in totaal zes architecten de uitdaging met elkaar aan. Architect Maxim Winkelaar is in drie verschillende afleveringen te zien! Het nieuwe seizoen van ‘De Perfecte Verbouwing’ is vanaf maandag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Alvast een voorproefje zien? Bekijk hier de trailers!