Villa Vinkeveen 5

Locatie
Gelegen op een werkelijk prachtig perceel van 3335 m2 groot en grenzend aan de Vinkeveense plassen staat een bestaand woonhuis gebouwd in 1975. Het perceel is zeer breed waardoor het met de langste zijde aan het water grenst. Het perceel is bereikbaar via een eigen toegangsbrug. Het bestaande woonhuis is zeer gedateerd en voldoet niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd.

Wij hebben een plan gemaakt om het bestaande woonhuis volledig te renoveren en te verduurzamen. Daarnaast hebben we een ontwerp gemaakt voor diverse bijgebouwen. Zo komt er een parkeerkelder met autolift. De gevels worden voorzien van stucwerk en de spouwmuren worden geïsoleerd. Er komt een nieuw dak op van zink tezamen met zonnepanelen. De kozijnen worden vervangen door stalen kozijnen. Daarnaast komt er een warmtepompsysteem om de woning zo energiezuinig mogelijk te maken.

De tuin wordt gedeeltelijk onder handen genomen omdat de bomen en planten die de vorige eigenaar geplant heeft bijzonder en in goede staat zijn.

Renovatie van een bestaande villa in Vinkeveen. Architect Maxim Winkelaar uit Amsterdam verzorgt het ontwerp en interieurontwerp met vergunningen.
Geinspireerd?

Ontdek samen met ons uw mogelijkheden.

Maak een afspraak