Villa Vinkeveen 5

Locatie
Gelegen op een werkelijk prachtig perceel van 3335 m2 groot en grenzend aan de Vinkeveense plassen staat een bestaand woonhuis gebouwd in 1975. Het perceel is zeer breed waardoor het met de langste zijde aan het water grenst. Het perceel is bereikbaar via een eigen toegangsbrug. Het bestaande woonhuis was zeer gedateerd en voldeed niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd.

Wij hebben een plan gemaakt om het bestaande woonhuis volledig te renoveren en te verduurzamen. Daarnaast hebben we een ontwerp gemaakt voor diverse bijgebouwen. Zo is er een parkeerkelder met autolift en een tuin paviljoen met marmer. De gevels zijn voorzien van stucwerk en de spouwmuren geïsoleerd. Er is een nieuw dak geplaatst van zink tezamen met zonnepanelen. De kozijnen zijn vervangen door moderne geïsoleerde aluminium kozijnen. Daarnaast is er een warmtepompsysteem geïnstalleerd om de woning zo energiezuinig mogelijk te maken. De tuin is onder handen genomen door Studio Redd en bevat veel bijzondere bomen en planten.

Renovatie van een bestaande villa in Vinkeveen. Architect Maxim Winkelaar uit Amsterdam verzorgt het ontwerp en interieurontwerp met vergunningen.
Geinspireerd?

Ontdek samen met ons uw mogelijkheden.

Maak een afspraak